Tapetsering i Aalborg, Svenstrup og Nørresundby

Har du et ønske om at få tapetseret din stue, kontor eller måske en enkelt væg i entreen, for at skabe et nyt udtryk i dit hjem eller din virksomhed? Har du et ønske om tapet med mønster, tekst eller savsmuldstapet, kan vi også hjælpe dig med det. Hos Solsidens Maler har vi mange års erfaring med at opsætte tapet, filt og væv for både privatpersoner og erhvervskunder, så du kan trygt lade os hjælpe dig med at skabe de vægge, du drømmer om. Vi hjælper glædeligt kunder i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn - Ring i dag og få et tilbud. 

Ring allerede i dag

INDEN TAPETSERING AF EN VÆG

For at sikre det bedst mulige resultat er det vigtigt at væggen har en glat og jævn overflade. Det er derfor vigtigt med grundigt forarbejde. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at spartle, opsætte filt eller væv på væggen først. 

Processen inden tapetsering af din væg: 

  • Afrensning af gammel tapet 
  • Grundmaling før påføring af tapet 
  • Fjern søm og skruer
  • Er der løst puds på væggen

Virker det en smule uoverskueligt og tidskrævende at tapetsere vægge?, så fortvivl ikke. Lad Solsidens Maler udføre arbejdet, så er du sikret et flot og ensartet resultat og garanti for lige kanter, hjørner og samlinger.

SAVSMULDSTAPET

Har du et specifikt ønske om savsmuldstapet, klarer vi også det. Der er mange fordele ved at vælge savsmuldstapet, her er blot et lille udpluk:

  • God løsning, hvis væggene er i dårlig stand
  • Dækker nemt ujævnheder og mindre revner i væggen
  • Nemt at male over, og gør det nemt at skifte farve på væggen

HVAD KOSTER TAPETSERING?

Prisen på tapetsering af væg varierer efter opgavens omfang - er der tale om tapetsering af én enkelt væg eller flere vægge, tapettype, væggenes tilstand og lignende. Derfor varierer prisen fra opgave til opgave.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ TAPETSERING

Skal du have professionel hjælp til opsætning af tapet i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn, så kontakt Solsidens Maler ApS i dag og få en konkret pris på dit projekt.  Vi glæder os til at høre mere om dine ideer, rådgive dig og hjælpe dig med at komme i mål.

Ring på 22 40 87 35  eller send en mail til solsidensmaler@gmail.com. Du hører fra os hurtigst muligt.
Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformularen.