UDELUKKENDE KVALITETSMALING

Hos Solsidens Maler ApS benyttes udelukkende kvalitetsmaling af mærkerne Jotun og Gjøco med fantastisk dækkeevne. Der bliver leveret maling fra Solsidens Maler- og Farvehandel A/S som altid har et stort udvalg af maling til boligen, det udendørs eller indendørs træværk eller til båden. De er altid leveringsdygtige indenfor maling, træbeskyttelse og malerredskaber.

Både Jotun og Gjøco er udviklet i Norge og derfor særdeles vejrbestandige i forhold til det skiftende skandinaviske klima. Gjøco gør meget for at producere klimavenlige produkter, hvorfor flere af produkterne er svanemærkede. Jotun har et lidt bredere udvalg men producerer også maling som henvender sig til det helsevenlige marked som hverken indeholder opløsningsmidler eller afgiver skadelige dampe, hvorfor dette produkt anbefales af Norges Astma- og allergiforbund.

Vi rådgiver gerne i forbindelse med den givne opgave eller tager imod ønsker ved klima- eller allergivenlige løsninger.

Uanset om opgaven lyder maling af køkken, badeværelse, børneværelse eller træbeskyttelse af terrassen er Solsidens Maler ApS klar til at hjælpe.

Få et godt tilbud på malerarbejde med kvalitetsmaling

Ring til mig på tlf: 22 40 87 35 , send mig en mail på solsidensmaler@gmail.com  eller kontakt mig via kontaktformularen, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig med et tilbud.