MALERARBEJDE FOR ALLE TYPER ERHVERV

Hos Solsidens Maler ApS står vi klar til at hjælpe med opfriskning af kontoret, erhvervslokaler, butiksfacader eller med andre erhvervsrelevante arbejdsopgaver i højeste kvalitet.

Jeg har flere års erfaring indenfor malerarbejde for erhvervslivet og opgaverne strækker sig fra små virksomhedsdrivende til store produktionshaller hvor jeg har hjulpet kunderne med at få en passende atmosfære.

Jeg kan tilbyde maling af facade, vægge og lofter, tapetsering og opsætning af filt. Jeg rådgiver også gerne inden opgaven påbegyndes så resultatet bliver så tilfredsstillende og efter kundens ønske. Jeg sætter en dyd i god kommunikation mellem kunden og mig og sørger altid for at koordinere arbejdet så jeg er så lidt i vejen for medarbejderne som muligt.

Solsidens Maler ApS tilbyder desuden også andre former for services såsom malerarbejde for private og tapetsering. Se desuden mere om hvilken maling jeg bruger eller læs mere om mig.

Få et godt tilbud på malerarbejde for erhverv

Kontakt Solsidens Maler ApS for at få et godt tilbud på malerarbejde for erhverv. Ring til mig på tlf: 22 40 87 35 , send mig en mail på solsidensmaler@gmail.com  eller kontakt mig via kontaktformularen, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig med et tilbud.