ALLE TYPER MALERARBEJDE FOR PRIVATE

Trænger hjemmet til en opfriskning og ny atmosfære? Solsidens Maler ApS har med flere års erfaring løst alle typer af maleropgaver i private hjem uanset om der er tale om lejligheder, række- eller parcelhuse.

De mange års erfaring er med til at sikre dig en kvalitetsbevidst maler som er passioneret og omhyggelig omkring sit arbejde. Solsidens Maler ApS sætter også en dyd i at behandle dit hjem med respekt og efterlade dit hjem i ryddelig tilstand.

Af malerarbejde for private kan bl.a. tilbydes maling af vægge, lofter, gulve, paneler, døre, radiatorer, paneler, husets facade osv. Stort set alt kan lade sig gøre og vi rådgiver gerne i samme omgang så du får den bedst mulige løsning.

Solsidens Maler ApS tilbyder desuden også andre former for services såsom malerarbejde for erhverv og tapetsering. Se desuden mere om hvilken maling jeg bruger eller læs mere om mig.

Få et godt tilbud på malerarbejde for private

Kontakt Solsidens Maler ApS for at få et godt tilbud på malerarbejde for private. Ring til mig på tlf: 22 40 87 35, send mig en mail på solsidensmaler@gmail.com  eller kontakt mig via kontaktformularen, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig med et tilbud.