Fuldspartling i Aalborg, Svenstrup og Nørresundby

Fuldspartling skaber det bedste fundament for al slags malerarbejde. Skal du have spartlet en væg, loft eller gulv - så tag kontakt til Solsidens Maler og få et uforpligtende tilbud. Solsidens Maler har mange års erfaring og ekspertise med fuldspartling af alle typer for både private og erhvervskunder i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn.

Ring allerede i dag

HVORFOR VÆLGE FULDSPARTLING?

Fuldspartling giver en glat og ensartet overflade, som er den bedste base at arbejde videre med. Det gør malerarbejdet fremadrettet nemmere og resultatet bliver mere holdbar. 

Der er mange gode grunde til at få hjælp til fuldspartling af en professionel og erfaren maler. Fuldspartling er et tidskrævende projekt, hvis ikke du har erfaring og det rette håndelag. Derfor anbefaler Solsidens Maler at du får hjælp til fuldspartling af væg, loft og gulv, så slutresultatet bliver ensartet, og alle samlinger, mindre huller og revner er skjult. Et resultat, du bliver glad for. De er mange fordele at vinden ved at fuldspartle, se dem her.

Fordele ved at vælge fuldspartling

  • Giver flotte, jævne og glatte vægge, lofter og gulve
  • Er nem at male eller tapetsere på
  • Giver en holdbar væg
  • Skjuler samlinger og andre små ujævnheder 

PRIS PÅ FULDSPARTLING

Prisen på en fuldspartling varierer efter opgavens omfang - er der tale om fuldspartling af én enkelt væg eller flere vægge, loft og gulve? Samt om du ønsker at få udført andet malerarbejde som maling af facade, vægge og lofter, tapetsering eller opsætning af filt.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ FULDSPARTLING I DAG

Kontakt Solsidens Maler ApS i dag og få en konkret pris på dit projekt i Aalborg, Svenstrup, Nørresundby og omegn. Vi glæder os til at høre mere om dine ideer, rådgive dig og hjælpe dig med at komme i mål.

Ring på 22 40 87 35  eller send en mail til solsidensmaler@gmail.com . Du hører fra os hurtigst muligt.
Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular.